Vinosus 2025 - Vinmessen du ikke vil gå glipp av
Foto: (Istock - Cook Shoots Food)
Vinmesse i Oslo 10. mars

Vinosus 2025 - Vinmessen du ikke vil gå glipp av

Bli med på vinmessen hvor du kan smake flere hundre viner fra over 50 forskjellige produsenter.
22 November 2024 - 08:39

10. mars 2025 arrangeres Vinosus igjen. Over 50 forskjellige produsenter fra hele verden gleder seg til å komme til Norge igjen og møte deg på vinfestival. Her kan du gå rundt og prate med produsentene mens du smaker vinene.

Dette er en åpen smaking, og du står fritt til å velge selv hvilke viner du ønsker å smake. Her blir det alt fra frisk rosévin, til komplekse rødviner, elegante hvitviner og deilige champagner. Det vil være flere hundre forskjellige viner tilgjengelig, og garantert mange som vil falle i smak. Grip muligheten til å utforske gamle klassikere og finn nye favoritter.

Liste over produsenter 

FR

Alsace

Weinbach

Bordeaux

Ch. Lilian Ladouys

Ch. Grand-Puy-Lacoste

Domaine Chevalier

Ch. Meyney

Ch. Lynch Bages

Ch. Siran

Ch. Rauzan Sègla

Burgund

Bret Brothers

Domaine Goichot

Trenel

Chablis

Domaine Brocard

Champagne

Abelé Champagne

Gratien

Marc Hebrart

André Jacquart

Jura

Domaine des Carlines

Domaine Rijckaert

Loire

Patrick Baudouin

Veronique Günther Chereau

Domaine Girault

Rhône

Ferraton Père et fils

AT

Burgenland

Weststeiermark

Weingut Birgit Braunstein

Weingut Langmann

DE

Mosel

Dr. Loosen

Weingut Maximin Grünhaus

Rheingau

Weingut Georg Breuer  

Rheinhessen

Weingut St. Antony

ES

Galicia

Bodegas Zarate

HU

Tokaj

Royal Tokaji

IT

Piemonte

Giacosa Fratelli

Paulo Scavino

Toscana

Società Agricola Querciabella

NO

Hardanger

Harding økologiske Sideri

Nøgne Ø

OMA

PT

Alentejo

Fita Preta

Port

KOPKE

Quinta do Noval

US

California

Heitz Cellar

Ink Grade

Burgess

Alma Rosa

Black Stallion

    Det er ikke angrefrist på dette kurset, ei heller ved sykdom. Det går heller ikke an å bytte kurs eller dato. Ønsker du å gi dette kurset i gave anbefaler vi å kjøpe et gavekort.

    Forsiden akkurat nå
    I siste liten? Denne lekkerbiskenen til julematen finnes på 104 pol
    +
    Ukens vin

    I siste liten? Denne lekkerbiskenen til julematen finnes på 104 pol

    Denne 6 år gamle rieslingen kommer til å gjøre suksess til alle juleukas måltider.

    Les hele saken

    Forsiden akkurat nå - 2

    Ribbe er en så spennende råvare at den bare ber om eksperimentering
    Dagens rett

    Ribbe er en så spennende råvare at den bare ber om eksperimentering

    Her får du en deilig ribbe med alternative, men like fullt spennende smaker - prøv den du også.

    Les hele saken

    Forsiden akkurat nå - 3

    Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen
    Guide
    Julemat

    Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen

    Apéritifs julemeny inneholder alle oppskrifter du behøver for å gjøre julen vellykket, også når det gjelder å velge passende drikke.

    Les hele saken

    Forsiden akkurat nå - 4

    Dette er de beste alkoholfrie drikkene du finner på polet
    +
    Tester
    Alkoholfritt

    Dette er de beste alkoholfrie drikkene du finner på polet

    Når du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.

    Les hele saken

    Forsiden akkurat nå - 5

    La juletorsken få en ekstra julete vri
    Dagens rett
    Stekt torsk med appelsinsaus og potetmos

    La juletorsken få en ekstra julete vri

    Torsk, appelsin og fennikel gir alene julestemning i huset. Om du ikke er blant dem som spiser torsk på julaften, smaker den godt gjennom hele jula.

    Les hele saken

    Forsiden akkurat nå - 6

    Se så mye du kan bruke pinnekjøtt til
    Guide
    Oppskrifter med pinnekjøtt

    Se så mye du kan bruke pinnekjøtt til

    Pinnekjøtt er julemat nummer en for mange, men godsakene bør ikke forbeholdes julaften. Her får du inspirasjon til  utvide din pinnekjøttmeny - og ikke minst utnytte restene.

    Les hele saken
    Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
    Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her