Vinosus 2025 - Vinmessen du ikke vil gå glipp av
Vinmesse i Oslo 10. mars

Vinosus 2025 - Vinmessen du ikke vil gå glipp av

Bli med på vinmessen hvor du kan smake flere hundre viner fra over 50 forskjellige produsenter.
02 Januar 2025 - 08:39

10. mars 2025 arrangeres Vinosus igjen. Over 50 forskjellige produsenter fra hele verden gleder seg til å komme til Norge igjen og møte deg på vinfestival. Her kan du gå rundt og prate med produsentene mens du smaker vinene.

Dette er en åpen smaking, og du står fritt til å velge selv hvilke viner du ønsker å smake. Her blir det alt fra frisk rosévin, til komplekse rødviner, elegante hvitviner og deilige champagner. Det vil være flere hundre forskjellige viner tilgjengelig, og garantert mange som vil falle i smak. Grip muligheten til å utforske gamle klassikere og finn nye favoritter.

Liste over produsenter 

FR

Alsace

Weinbach

Bordeaux

Ch. Lilian Ladouys

Ch. Grand-Puy-Lacoste

Domaine Chevalier

Ch. Meyney

Ch. Lynch Bages

Ch. Siran

Ch. Rauzan Sègla

Burgund

Bret Brothers

Domaine Goichot

Trenel

Domaine Jean Fery

Domaine Remy

Domaine Familie Picard

Chablis

Domaine Brocard

Champagne

Abelé Champagne

Gratien

Marc Hebrart

André Jacquart

Jura

Domaine des Carlines

Domaine Rijckaert

Loire

Patrick Baudouin

Domaine Girault

Veronique Günther Chereau

Domaine Daguneau

Domaine Patrick Baudouin

Rhône

Ferraton Père et fils

AT

Burgenland

Weingut Birgit Braunstein

DE

Mosel

Dr. Loosen

Weingut Maximin Grünhaus

Rheingau

Weingut Georg Breuer  

Rheinhessen

Weingut St. Antony

ES

Galicia

Bodegas Zarate

HU

Tokaj

Royal Tokaji

IT

Piemonte

Giacosa Fratelli

Paulo Scavino

Toscana

Società Agricola Querciabella

Valdonica

Marche AZ. Agr. Selvagrossa

NO

Hardanger

Harding økologiske Sideri

Nøgne Ø

OMA

PT

Alentejo

Fita Preta

Douro

Macanita Vinhos

Port

KOPKE

Quinta do Noval

US

California

Heitz Cellar

Ink Grade

Burgess

Alma Rosa

Black Stallion

Hammerling Wines 

Coates & Seely 

    Det er ikke angrefrist på dette kurset, ei heller ved sykdom. Det går heller ikke an å bytte kurs eller dato. Ønsker du å gi dette kurset i gave anbefaler vi å kjøpe et gavekort.

    Forsiden akkurat nå
    Slik blir torsken festfin
    Dagens rett
    Torsk med tapenade og lune tomater

    Slik blir torsken festfin

    Følg denne oppskriften, så blir den så smaksrik som torsk kan bli.

    Les hele saken

    Forsiden akkurat nå - 2

    Søndagsmiddagen krever litt innsats, men det blir rikelig belønnet
    Dagens rett

    Søndagsmiddagen krever litt innsats, men det blir rikelig belønnet

    Langtidssteking av kjøtt over lav varme er perfekt for å sikre seg at kjøttet blir mørt og utrolig saftig, bare prøv denne delikate oppskriften.

    Les hele saken

    Forsiden akkurat nå - 3

    Bocuse d'Or: Følg Håvard Werkland til pallen

    27. januar skal Håvard Werkland (30) og det norske teamet kjempe om pallen i verdens vanskeligste og mest prestisjefylte kokkekonkurranse, Bocuse d’Or i Lyon. Se konkurransen live.

    Les hele saken

    Forsiden akkurat nå - 4

    Her er din guide til vin med lite sukker og lite kalorier
    Guide
    Vin med lite sukker og kalorier

    Her er din guide til vin med lite sukker og lite kalorier

    Etterspørselen etter viner med lite sukker og alkohol er stor, men ønsker du å gå ned i vekt er mengden like viktig

    Les hele saken

    Forsiden akkurat nå - 5

    Slik piffer du opp fredagsbiffen
    Dagens rett
    Sesamfrøstekte skinkebiffer med couscous

    Slik piffer du opp fredagsbiffen

    Det litt nøytrale svinekjøttet gis her smaker som får oss til å drømme om markedene i Nord-Afrika.

    Les hele saken

    Forsiden akkurat nå - 6

    Prøv denne kombinasjonen for en leskende og samtidig fyldig drink med moderat alkohol
    Ukens drink

    Prøv denne kombinasjonen for en leskende og samtidig fyldig drink med moderat alkohol

    Noen ganger trenger du bare tre ingredienser for en drink. Selvsagt må de være gode for at sluttresultatet skal bli godt.

    Les hele saken
    Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
    Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her