Vinosus 2025 - Vinmessen du ikke vil gå glipp av
Foto: (Istock - Cook Shoots Food)
Vinmesse i Oslo 10. mars

Vinosus 2025 - Vinmessen du ikke vil gå glipp av

Bli med på vinmessen hvor du kan smake flere hundre viner fra over 50 forskjellige produsenter.
22 November 2024 - 08:39

10. mars 2025 arrangeres Vinosus igjen. Over 50 forskjellige produsenter fra hele verden gleder seg til å komme til Norge igjen og møte deg på vinfestival. Her kan du gå rundt og prate med produsentene mens du smaker vinene.

Dette er en åpen smaking, og du står fritt til å velge selv hvilke viner du ønsker å smake. Her blir det alt fra frisk rosévin, til komplekse rødviner, elegante hvitviner og deilige champagner. Det vil være flere hundre forskjellige viner tilgjengelig, og garantert mange som vil falle i smak. Grip muligheten til å utforske gamle klassikere og finn nye favoritter.

Liste over produsenter 

FR

Alsace

Weinbach

Bordeaux

Ch. Lilian Ladouys

Ch. Grand-Puy-Lacoste

Domaine Chevalier

Ch. Meyney

Ch. Lynch Bages

Ch. Siran

Ch. Rauzan Sègla

Burgund

Bret Brothers

Domaine Goichot

Trenel

Chablis

Domaine Brocard

Champagne

Abelé Champagne

Gratien

Marc Hebrart

André Jacquart

Jura

Domaine des Carlines

Loire

Patrick Baudouin

Veronique Günther Chereau

Domaine Girault

Rhône

Ferraton Père et fils

AT

Burgenland

Weststeiermark

Weingut Birgit Braunstein

Weingut Langmann

DE

Mosel

Dr. Loosen

Weingut Maximin Grünhaus

Rheingau

Weingut Georg Breuer  

Rheinhessen

Weingut St. Antony

ES

Galicia

Bodegas Zarate

HU

Tokaj

Royal Tokaji

IT

Piemonte

Giacosa Fratelli

Paulo Scavino

NO

Hardanger

Harding økologiske Sideri

Nøgne Ø

OMA

PT

Alentejo

Fita Preta

Port

KOPKE

Quinta do Noval

US

California

Heitz Cellar

Ink Grade

Burgess

Alma Rosa

Black Stallion

    Det er ikke angrefrist på dette kurset, ei heller ved sykdom. Det går heller ikke an å bytte kurs eller dato. Ønsker du å gi dette kurset i gave anbefaler vi å kjøpe et gavekort.

    Forsiden akkurat nå
    Filet av reinsdyr er noe av det edleste du kan servere
    Dagens rett

    Filet av reinsdyr er noe av det edleste du kan servere

    Så elde råvarer trenger veldig lite smakstilsetning. Dette viltmåltidet gjør helgemiddagen ekstra vellykket.

    Les hele saken

    Forsiden akkurat nå - 2

    Når blåskjell tilberedes slik som her, får de ekstra god smak
    Dagens rett

    Når blåskjell tilberedes slik som her, får de ekstra god smak

    Blåskjell er like perfekt som kveldskos, som forrett eller hovedrett. Prøv denne spennende oppskriften hvor du får brukt opp rester i barskapet.

    Les hele saken

    Forsiden akkurat nå - 3

    Her finner du novemberutgaven 2024 av Apéritif magasin
    +

    Her finner du novemberutgaven 2024 av Apéritif magasin

    Bli med til Bar Amour i Oslo, Henriot i Champagne, Sassicaia i Bolgheri. Samt ikke minst Campania, Sicilia og Bangkok.

    Les hele saken

    Forsiden akkurat nå - 4

    Francesco Marzola er Europas 7. beste

    Etter å ha deltatt i Best Sommelier of Europe, Africa & Middle-East ble det en sjuende plass for Francesco Marzola.

    Les hele saken

    Forsiden akkurat nå - 5

    Vinosus 2025 - Vinmessen du ikke vil gå glipp av
    Matkurs og vinkurs
    Vinmesse i Oslo 10. mars

    Vinosus 2025 - Vinmessen du ikke vil gå glipp av

    Bli med på vinmessen hvor du kan smake flere hundre viner fra over 50 forskjellige produsenter.

    Les hele saken

    Forsiden akkurat nå - 6

    Gi Irishen en luksuriøs norsk smak med akevittlikør
    Ukens drink

    Gi Irishen en luksuriøs norsk smak med akevittlikør

    Irish Coffee kommer til å bli norsk for alltid etter denne som er basert på akevittlikøren Luksuskarsk som har smak av så vel hasselnøtt som kaffe. Prøv også vrien på Espresso Martini.

    Les hele saken
    Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
    Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her